Sigara kullanıcı yorumları

Wiki Article

Bu bölümde sigara içenlere bugüne kadar deneme şansına nail olduğum sigara ve tütünlerle ilgili yorumlarımı aktarmak istiyorum. Bahsedeceğim ürünlerle ilgili soru işareti olanlar kişiler için yararlı olacağına inanıyorum. Daha fazla uzatmadan başlayalım;

Marlboro Double Fusion – Mentol ve böğürtlen aromalı sigara
Herkesin bir numarası mentol ve böğürtlen aromalı Marlboro Double Fusion… Çok eğlenceli bir sigara. Aromaları güzel, iki kapsülüde patlatarak içmek optimum hissiyatını veriyor. Aromaları patlatmadan normal sigara gibi içmeyi önermem, en azından benim gibi light sigara içicileri için. Biraz sert gelebilir. Paketi çok şık.

Marlboro Double Fusion Summer – Karpuz ve Mentol aromalı sigara
Yok böyle bir şey. İki aromanın birlikteliği ancak bu kadar lezzetli olabilir. Karpuzlu mentollü sakız çiğneme hissiyatı veren süper kaliteli bir aromalı click sigara. Şiddetle tavsiye ederim. Bunu mutlaka denemelisiniz. Bana güvenebilirsiniz bu konuda, gerçekten yaz aylarının keyif sigarası. Yazın ferahlığı, enerjisi ve rengiyle tam anlamı ile uyuşan bir lezzet.

Karelias tütün
Şüphesiz açık ara dünyanın en kaliteli sarma tütünü.. Bir tütün bu kadarmı güzel olur. Bu tütünü tadana kadar sarma tütünü içtim dememelisinzi. Gerçekten açık ara dünyanın en kalkiteli tütünü. Sert sigara içicisi iseniz normal versiyonunu tercih edebilirsiniz. Bu tütünleri yaş incire yatırarak aromalandırıyorlar. Sadece koklamak için bile karelias alınır. Çok uzun süredir keyifle tüketiyorum. Son zamanlarda tütünün tadı biraz değişti ancak bunun geçen yılki hasattan kaynaklandığını düşünüyorum. Paketten burnunuzu çıkartmak istemeyeceksiniz , garanti ediyorum.

Marlboro Vista Blossom Fusion – Kiraz çiçeği aromalı sigara
Vista Blossom fantastik derecede güzel.. ilk içtiğimde gül aroması sanmıştım. O kadar pürüzsüz, hafif ve güzel bir aroması var ki içen kişide resmen sakinleştirici etkisi yaratıyor. Aromasız hali de mükemmel ötesi. ilk denediğimde gerçekten bu kadar kaliteli bir sigara olabileceğine inanamadım. Ne kadar çöp tütün varsa belliki Türkiyeye gönderiyor sigara şirketleri. Tekellerde satılan sigaralar resmen çöp. Freeshop ürünü sigara içince anlayabiliyorsunuz. Nerde sigaraların çok kaliteli olduğu o eski zamanlar.

Old Holborn Tütün
Daha çok sert sigara içicileri için ideal, yüksek kaliteli ve kendine has bir tadı olan premium tütün. Dünyanın en popüler tütünlerinden. Birçok kez içtim. Benim gibi Light sigara içenler için biraz sert kaçabilecek bir tütün ancak kesinlikle ağız yakma ya more info da acılık yok. Kokusundan, görüntüsünden A kalite bir tütün olduğu çok belli. Normal sertlikte sigara içenler için şiddetle tavsiye edilir.

Djarum Black
Karanfil. Djarum’un dünyası bu. Vanilya, mentol yada kirazlı, hangi modelini satın alırsanız alın içinde karanfil olacak. Sadece karanfil aroma oranı değişiyor. Benim için zaman zaman tatmak güzel oluyor ancak sürekli içebileceğim bir sigara değil. Ancak herkesin damak zevki farklı. Bunun hastası olan kişiler sürekli bundan içer. Sürekli kullanan pek çok kişi tanıyorum. Güzel sigara ancak dediğim gibi en azından benim için sürekli içilebilecek bir sigara değil.

Kent Switch
Bir zamanlar ne süperdi bu sigarayı marketlerde bulabiliyorduk. En çok tercih edilen ve en popüler iki mentollü sigaradan biri. Arada sırada bir paket alıp içmeye bayılırdım. Gerçekten premium bir sigara. Zamanında hep bunu içip, şimdi piyasada bulamadığı için çılgına dönen pek çok arkadaşım var. Söylenecek pek bir şey yok. Yumuşak, dengeli mentol aromalı, kendine has kaliteli içimi ile premium bir ürün. Zaten kaliteli bir ürün olmasaydı bu kadar sevilmezdi.

Marboro Touch Aqua Mentol
Vee mentollü sigaraların şahı marlboro touch aqua mentol…. Bu muazzam bir sigara. Zaten mentolüde çok değişik farklı. Naneli gibi daha çok. Nane-mentol demek daha doğru olur. Ambalajı, içimi, aroma kalitesi ile tartışmasız en iyi mentollü sigara denilebilir. Premium bir sigara. Hiç içmediyseniz kesinlikle deneyin.

Şimdilik hepsi bu sevgili dostlar. İleride test ettiğim puro ve sigarillolar hakkında da fikirlerimi paylaşacağım. Ya bu kadar anlattın da almak istesek nereden bulacağız diyenlere de bilgi vereyim; ben alışverişimi sigarapuro10.com dan yapıyorum. Orijinal ürün satan güvenilir bir websitesi. Arada sırada gönderdikleri rastgele hediyeler ile de gönlümü çaldılar.

Report this wiki page